Skip to main content
Side panel
Home
My Media
Hilfe
Portalseite Digitale Lehre
Hilfsmittel zu Moodle
Digitale Prüfungen
More
English (en)
Deutsch - Schweiz (de_ch)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Log in
Home
My Media
Hilfe
Collapse
Expand
Portalseite Digitale Lehre
Hilfsmittel zu Moodle
Digitale Prüfungen
JavaScript is disabled in your browser.
Many features of Moodle will be not usable or will appear to be broken.
Please enable JavaScript for the full Moodle experience.
Life Sciences & Facility Management
Weiterbildung
Lebensmittel- und Getränkeinnovation ILGI
Summary
Course info
CAS Food Sociology and Nutrition - Modul Soziologie und Kulturgeschichte des Essens / 2022
ZHAW Teacher:
Gioia Baumgartner (N Lehr- und Forschungspersonal)
ZHAW Teacher:
Thomas Bratschi (N Lehr- und Forschungspersonal)
ZHAW Teacher:
Christine Brombach (N Professorin)
ZHAW Teacher:
Sandra Burri (N Lehr- und Forschungspersonal)
Datenschutz
|
Supportanfrage
Barrierefreiheitserklärung ZHAW Moodle